U bent hier

Veilige verbinding

Door admin op 17 december 2015 - 03:22

De site is omgezet naar een site met een veilige verbinding. Eén en ander gaat nog niet helemaal goed maar er wordt aan gewerkt. Ik geef hier wel een update als het volledig in orde zou moeten zijn.

  • Edit1- 17/12/2015 11:36: de "veilige verbinding" is tijdelijk uitgeschakeld.
  • Edit2 - 17/12/2015 20:00: via de "veilige verbinding" (https://www.naturistenforum.be) is nu de lay-out wel in orde maar er is nog wat mis met het certificaat an sich. Voor zo'n "veilige verbinding" moet je 2 certificaten (laten) aanmaken. Blijkbaar is het eerste certificaat verleend voor de server zelf, dus voor het hostingbedrijf. Zonder dat certificaat kan je ook geen 2e aanmaken. Maar er wordt door de mensen van het hostingbedrijf aan verder gewerkt.
    't Is voor mij ook een kwestie van trial and error.
  • Edit3 - 18/12/2015 17:00: er is een nieuw certificaat aangevraagd. Ik kreeg hierop een mail met het verzoek wat meer details over het bedrijf/mezelf te vertellen. Nu heb ik wel een (heel klein) bedrijfje maar de site heb ik opgezet als privépersoon, niet als bedrijf.
    En ook de vraag wat ik met de website als doel had (ik vermoed dat het een standaardmailtje is dat ook naar bijvoorbeeld webshops gestuurd wordt. Eer het antwoord geschreven en verstuurd was was het al na vijven. Ik vrees dat het antwoord voor maandag zal zijn Wenkbrauw ophalen !