U bent hier

Problemen nieuw paswoord

Door admin op 16 november 2013 - 12:27

Er zijn wat problemen met het bereik van de site na het aanvragen en wijzigen van een nieuw paswoord. Normaal, als je je paswoord vergeten bent en je vraagt een nieuw aan krijg je een mailtje met een éénmalige login. Je komt dan (inelogd) terecht op je accountpagina waar je je wachtwoord kan veranderen (een nieuw aanmaken in feite).

Normaal zou je dan verwachten als je daar op "opslaan" klikt dat je dan ingelogd blijft en dat is niet het geval. Je komt op een pagina "geen toegang" terecht. Blijkt dat je dan ook uitgelogd bent.

Nu is dat op zich geen probleem, je kan vanaf dat moment gewoon inloggen met je net nieuw aangemaakt wachtwoord maar het blijft in feite een stapje te veel. Ik gan aan de slag om uit te vissen waar en hoe ik het kan instellen dat je ingelogd blijft na het aanmaken van een nieuw wachtwoord. Ik zal daarvoor waarschijnlijk eerst moeten uitvogelen hoe het komt want ik dacht niet dat dat in het begin ook zo was. Het zou dus kunnen dat het komt door de later toegevoegde module die er voor zorgt dat je bij het inloggen terug gaat naar de pagina waar je was voor het inloggen ipv naar je accountpagine (standaardinstelling).

Ik hoop ook deze week een aanvang te kunnen maken met het toevoegen van een agenda. Ik moet nog eens bedenken hoe ik de plaats van een activiteit ga invoeren. Bij de campings is wel al voorzien van een locatie toe te voegen, ik denk wel dat dat ook voor "activiteiten" interessant is om het zo te doen. Alleen ben ik over de weergave op een (eventuele) kaart nog niet zo tevreden. Het werkt wel maar ik vind dat het er niet uit ziet. verder kan ik ook nog geen overzichtskaart maken met alle campings. En op de koop toe zou ik andere types van naturistische accommodaties ook elk in een andere kleur willen op zo'n overzichtskaart.

Het wordt nog wat puzzelen.