U bent hier

Fout door veiligheids-update

Door admin op 27 november 2013 - 21:21

Er was deze week een veiligheidsupdate van de scripts waar deze site en forum op draaien. Na de update waren er echter 2 foutmeldingen met een verwijzing naar een uitleg-pagina hoe het te verhelpen. En net dat heeft het blijkbaar hier een beetje om zeep geholpen.

In de beschrijvingen van de campings zijn geen afbeeldingen meer te zien. Ze staan nog wel op de server maar zijn niet meer bereikbaar, ondanks het feit dat de rechten op die mappen goed zijn ingesteld. Ik zie op diverse fora's dat ook anderen problemen hebben. Zelf heb ik het probleem op 2 sites.

Ik weet nog niet wat ik ga doen, de update terug draaien of wachten tot er van Drupal uit een nieuwe update komt. Wat ik wel weet is dat ik geen updates rechtstreeks op de server meer ga doen. Eerst de update op een versie op mijn pc en als daar alles goed is die versie overzetten naar de server. Het is een hoop meer werk, met toch wekelijks bijna een update van één of andere module en maandelijks één van de basis-scripten. Maar het moet dan maar.

Berichten over de storingen hoeven dus niet, ik weet het dat het mis is Lol