U bent hier

Blog van admin

Fout door veiligheids-update

Door admin op 27 november 2013 - 21:21

Er was deze week een veiligheidsupdate van de scripts waar deze site en forum op draaien. Na de update waren er echter 2 foutmeldingen met een verwijzing naar een uitleg-pagina hoe het te verhelpen. En net dat heeft het blijkbaar hier een beetje om zeep geholpen.

In de beschrijvingen van de campings zijn geen afbeeldingen meer te zien. Ze staan nog wel op de server maar zijn niet meer bereikbaar, ondanks het feit dat de rechten op die mappen goed zijn ingesteld. Ik zie op diverse fora's dat ook anderen problemen hebben. Zelf heb ik het probleem op 2 sites.

Hartje New York of de Finse bergen: naturisten hebben nu ook hun eigen Airbnb

Door admin op 12 april 2018 - 02:00

‘B&B’ staat meestal voor ‘bed and breakfast’. Maar de twee b’s in de naam van de nieuwe reizigerswebsite die een Fins koppel zopas lanceerde, kunnen evengoed voor ‘blote billen’ staan. “Met NaturistBnB willen we de naturisten meer reismogelijkheden aanbieden. Vandaag zijn die veel te beperkt.”
11/04/2018:22.00 door Annelles Roose

Mijn jeugdherinneringen zijn voor altijd verbonden aan madame Simonne

Door admin op 1 november 2017 - 23:35

Dominique Persoone (49), de Indiana Jones der chocolatiers, runt The Chocolate Line in Brugge en Antwerpen en een cacaoplantage in Mexico.

En paar weken terugschreef hij deze, in mijn ogen, leuke colum die ik jullie niet wil onthouden. Weinig met naturisme te maken, een beetje met publiek bloot

Bron: De Morgen Magazine 3/10/2017

Wie wil er nog naakt

Door admin op 21 december 2015 - 13:23
Fotografen Marc Lagrange en Frank De Mulder over de evolutie in hun vak.
Allebei werkten ze voor Playboy. Blote vrouwen zijn hun vak. Fotografen Marc Lagrange en Frank De Mulder, over dat vak dat onder vuur ligt. 'De vrouw als seksobject: ik ben het zelf beu.'

Bron: De Morgen 06/12/2014 - Sofie Van Lommel
Edit 26/12: deze namiddag werd op Radio2 (VRT) gemeld dat Marc Lagrange op Tenerife verongelukt is. Meer details later.
Edit 27-28/12/2015: het artikel in "De Morgen" en "Het Nieuwsblad"

Site (gedeeltelijk) aangepast voor tablet en smartphone

Door admin op 30 april 2015 - 03:34

Omdat Google enkele weken geleden aankondigde dat sites welke niet goed toegankelijk zijn voor tablets en smartphones zouden zakken in de ranking heb ik me vandaag wat aan 't werk gezet en 't eerste resultaat is er. Nog niet optimaal maar toch al vlotter leesbaar.

Dit blogpostje is trouwens ingetypt op mijn telefoon.

De eerste stappen zijn ook gezet om deze site via https te laten verlopen ipv via een niet gecertfiëerde verbinding. Familiale omstandigheden hebben dit werkje echter wat vertraagd maar tegen eind volgende week zou dit in orde moeten zijn.

 

 

“Op een naturistencamping is er meer respect dan op een textielcamping”

Door admin op 19 augustus 2014 - 11:03
Afgelopen weekend verscheen op www.deredactie.be onderstaand artikel. Journalist Zico Saerens bezocht verenigingsterrein Helios in Meerbeek (Athena)(B) in het kader van een reportagereeks over "zomerjobs" en interviewde daar terreinbeheerder Martine en enkele kampeerders. Voor Martine is het niet echt een zomerjob, ze doet het het hele jaar.

Bron: VRT
Foto's: VRT en Mark-Helios

admin

Problemen nieuw paswoord

Door admin op 16 november 2013 - 12:27

Er zijn wat problemen met het bereik van de site na het aanvragen en wijzigen van een nieuw paswoord. Normaal, als je je paswoord vergeten bent en je vraagt een nieuw aan krijg je een mailtje met een éénmalige login. Je komt dan (inelogd) terecht op je accountpagina waar je je wachtwoord kan veranderen (een nieuw aanmaken in feite).

Normaal zou je dan verwachten als je daar op "opslaan" klikt dat je dan ingelogd blijft en dat is niet het geval. Je komt op een pagina "geen toegang" terecht. Blijkt dat je dan ook uitgelogd bent.

De nieuwe server 2

Door admin op 19 mei 2013 - 02:44

We zijn over! Avatars uploaden moet lukken nu. Over de kleuren (oa van de headerbalk) ben ik nog niet geheel tevreden. Ook het logo (beetje verfijnen) en de mogelijkheden voor weergave op tablets en smartphones moeten nog bijgewerkt worden. Gebruik je dergelijk toestel dan zou ik het op prijs stellen als je je bevindingen in het forum plaatst.  

Natuurlijk gaan we nog verder met zaken aan te passen en functionaliteiten toe te voegen.

Prettig weekend!

Naar nieuwe server

Door admin op 8 mei 2013 - 00:47

Een eerste nieuwe versie van de website/het forum is overgezet van de ene server naar een andere met meer recente software. Een eerste test lijkt uit te wijzen dat het uploaden van een avatar nu wel lukt.
Ook op ander gebied hebben we niet stilgezeten ondertussen. De quote-functie doet het, we zijn op de testserver ook met kleurtjes aan het spelen, etc... Eerstdaags zien jullie wel het resultaat.

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van admin