U bent hier

Blogs

Naturiste Christine Kouman (45): Naakt dineren heeft weinig met naaktrecreatie te maken

Door gastblogger op 24 april 2016 - 17:20
Deze zomer kun je in Londen drie maanden naakt eten in pop-uprestaurant The Bunyadi. Uit het feit dat zich op het moment van schrijven al 11.842 mensen hebben aangemeld blijkt dat er animo is. Maar volgens naturist en directeur van belangenorganisatie NFN, Christine Kouman (45), heeft het weinig met naaktrecreatie te maken. "Ik vraag me af of je echt ontspannen bloot zit, zo middenin de stad."The Bunyadi is een ludieke actie met veel aandacht voor naakt. Mooi natuurlijk, maar tegelijkertijd is daar voor Christine weer die angst voor een verkeerde beeldvorming, want het is geen standaard locatie om bloot te zijn. Zelf zou ze het restaurant dan ook niet bezoeken.

Bron: vrouw.nl 22/04/2016 - Daisy Heyer

Wie wil er nog naakt

Door admin op 21 december 2015 - 13:23
Fotografen Marc Lagrange en Frank De Mulder over de evolutie in hun vak.
Allebei werkten ze voor Playboy. Blote vrouwen zijn hun vak. Fotografen Marc Lagrange en Frank De Mulder, over dat vak dat onder vuur ligt. 'De vrouw als seksobject: ik ben het zelf beu.'

Bron: De Morgen 06/12/2014 - Sofie Van Lommel
Edit 26/12: deze namiddag werd op Radio2 (VRT) gemeld dat Marc Lagrange op Tenerife verongelukt is. Meer details later.
Edit 27-28/12/2015: het artikel in "De Morgen" en "Het Nieuwsblad"

Naakt op de Wadden

Door De R. op 14 juli 2015 - 02:37

Ik ben een echte laatbloeier op het gebied van naturisme. In 2011 nog stond ik er niet eens bij stil dat er zoiets bestond als naaktrecreatie. Langzaam begon ik het te beseffen en daarom ging ik een jaar later voorzichtig eens kijken op zo'n strandje zonder er daadwerkelijk te gaan liggen. Pas het jaar daarop kocht ik een badhanddoek met als doel om er ook eens echt te gaan liggen. Het resulteerde in enkele prachtige ervaringen bij de Kraaijenbergse Plassen (Noord-Brabant) en De Potten (Friesland).

Site (gedeeltelijk) aangepast voor tablet en smartphone

Door admin op 30 april 2015 - 03:34

Omdat Google enkele weken geleden aankondigde dat sites welke niet goed toegankelijk zijn voor tablets en smartphones zouden zakken in de ranking heb ik me vandaag wat aan 't werk gezet en 't eerste resultaat is er. Nog niet optimaal maar toch al vlotter leesbaar.

Dit blogpostje is trouwens ingetypt op mijn telefoon.

De eerste stappen zijn ook gezet om deze site via https te laten verlopen ipv via een niet gecertfiëerde verbinding. Familiale omstandigheden hebben dit werkje echter wat vertraagd maar tegen eind volgende week zou dit in orde moeten zijn.

 

 

Net niet off-line

Door admin op 15 januari 2015 - 02:08

Op 27/12 kreeg ik van het admin panel van het hostingbedrijf een (geautomatiseerd) mailtje dat ik met de site 84% van de bandbreedte toegestaan in mijn abonnement had bereikt. Door de drukte van de feestdagen lag ik er niet echt wakker van. En dan kreeg ik op 1/1 iets na middernacht een mailtje "User has been suspended for bandwidth overusage".
Toen ik de site bezocht bleek ik er echter gewoon op te kunnen. Nog niets aan de hand dus, dacht ik.

Naturisme oubollig?

Door Karin op 30 december 2014 - 12:30

Veel mensen praten tegenwoordig over 'de vergrijzing van het naturisme', alsof naturisme oud en krakkemikkig is, en gedoemd te verdwijnen, als we niet met zen allen voluit voor 'verjonging' gaan.

Waar velen aan voorbij gaan, is dat de hele maatschappij veroudert (denk hierbij even aan de Rolling Stones;-). Dus een krampachtige verjonging-om-de-verjonging (wat dat ook zou mogen inhouden), zelfs indien helemaal doorgezet, zal netto niks opbrengen. 

Pagina's